Radijus: Off
Radijus:
km Set radius for geolocation
Pretraži
Početak: October 6, 2018
17:00
Kraj: October 6, 2018
20:00

Mesto

Studentski trg 7, Beograd

Putovanje u svet nauke je multidisciplinarni i interdisciplinarni program namenje deci od 4 do 15 godina. Ove školske godine biće formirana grupa učenika 7 i 8 razreda koja će se kroz eksperimente upoznati sa gradivom iz hemije. Grupe su sastavljene od maksimalno 12 polaznika a deca će se kroz istraživački rad učiti individualnom i timskom radu. Postoji četiri grupe polaznika:
1. Deca vrtićkog uzrasta od 4 do 7 godina
2. Učenici od 1 do 4 razreda (deca od 7 do 11 godina)
3. Učenici 5 i 6 razreda (deca 11 do 13 godina)
4. Učenici 7 i 8 razreda (deca od 13 do 15 godina)

Prva grupa polaznika upoznaje se sa istraživanjima i eksperimentima kroz igru i zanimljiva predavanja. Zajedno sa moderatorima radionica otkrivaju različite uzroke i posledice pojava u svetu koji nas okružuje i donose zaključke.
Druga grupa polaznika istraživački rad povezuje sa gradivom iz školskih predmeta Sveta oko nas, Prirode i društva, Čuvara prirode….Svoja zapažanja vodiće kroz Laboratorijski dnevnik i svoje rezultate istraživanja će kroz odabir najboljeg eksperimenta u toj školskoj godini predstaviti na Naučijadi ( manifestacija koja predstavlja završnicu školske godine).
Treća i četvrta grupa polaznika prilazi ozbiljnije istraživačkom zadatku. Osim individualnog rada u laboratoriji oni rade na konkretnim istraživačkim temama. O njihovim istraživanjima takođe je moguće čuti na Naučijadi.
Tokom prošle školaske godine imali smo organizovane posete učenika. U ovoj školskoj godini organizovane posete biće moguće sa ranijom najavom (minimum 15 dana).

Broj mesta u grupama je ograničen. Naknada za radionicu je 400,00 dinara po radionici. Radionice traju sat vremena i sav pribor i materijal je obezbedjen za individualni rad polaznika. Prijavljivanje isključivo putem mejla: naucnoobrazovnicentar@gmail.com.
Pravila za putovanje u svet nauke su veoma jednostavna i svakog polaznika sačekaju već na prvom terminu.
Čekamo vas da se družimo, igramo i učimo zajedno.
Vaš Naučno-obrazovni centar za decu i mlade

Ulaznice
RSD
400.00

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljena. Označena polja su obavezna

Questions