Kontaktirajte nas
Kreiraj putanju do objekta

Radno vreme

Ponedeljak

-

Utorak

-

Sreda

-

Četvrtak

-

Petak

-

Subota

-

Nedelja

-

Zvezdanik se bavi razvojem kreativnih, modularnih igračaka za decu od ekoloških materijala.

Prva u nizu su Zvezdanik Moje kocke za maštanje, napravljene od čvrstog kartona.

Zvezdanik Kocke za maštanje nisu obična igračka, već didaktičko sredstvo. Pomoću njih i kroz ono što deca najviše vole, a to je igra, aktivira se i podstiče kreativnost, mašta, razvija motorika,  zatim emocionalni, intelektulni i socijalni razvoj dece. One oblikuju sposobnosti i veštine,  logičko i divergentno razmišljanje kod dece.

Jednostavnog su oblika i većih dimenzija i od njih deca mogu da izgrade svoje oblike iz mašte iznad njihove visine i budu u ulozi svojih omiljenih junaka. Na njima može da se crta, piše, boji i lepe razni materijali. Pogodne su za samostalne i grupne igre (za vrtiće, na rođendanima), kao i za decu sa posebnim potrebama.

Ove ’pametne’ kocke su izazvale oduševljenje kod svakoga ko se sa njima susreo, i dece i roditelja, i stručnjaka iz oblasti pedagogije, kao i velikih kompanija koje podržavaju njihov dalji razvoj. Deca ih obožavaju, jer od njih mogu da naprave nešto što im do sada nijedna igračka nije pružala: dvorac, tvrđavu, kućicu u koju mogu da uđu, sobu za lutke i garažu za velika vozila, kuhinju ili prodavnicu ili majstorku radionicu, auto, gusarski brod ili čitav grad kao što smo mi napravili. I jos mnogo velikih i malih oblika.

Zahtevaj vlasništvo

Da li je ovo u Vašem vlasništvu?

Claim Listing

Ostavite ocenu

Cena
Lokacija
Osoblje
Usluga
Opšti utisak
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields