Kontaktirajte nas
Kreiraj putanju do objekta

Radno vreme

Ponedeljak

09:00 - 22:00

Utorak

09:00 - 22:00

Sreda

09:00 - 22:00

Četvrtak

09:00 - 22:00

Petak

09:00 - 22:00

Subota

09:00 - 22:00

Nedelja

09:00 - 22:00

Ako slika govori više od hiljadu reči, iluzija govori više od milion njih!

Uđite u fascinantni svet iluzija koje će vam poljuljati poverenje u čula, ali vas pritom i oduševiti; svet koji će vas potpuno zbuniti, ali vas i štošta naučiti… Posetite nas i ostaćete zadivljeni jer ništa nije onako kako se čini, posebno ne u Muzeju iluzija!

Da li ste spremni za još veću, još bolju, još fascinantniju avanturu? Posetite beogradski Muzej iluzija; nudimo vam intrigantno vizuelno, čulno i edukativno iskustvo s pregršt novih, još neviđenih iluzija!

Beograd, glavni grad iluzija!
Beogradski Muzej iluzija otvara prostor za društven i zabavan izlet u svet koji očarava sve generacije! To je savršeno mesto za nova iskustva i uživanje s prijateljima ili porodicom. To nije samo mesto za decu, koja obožavaju da dolaze, to je i mesto za roditelje, parove, dede i bake! Mesto za svakoga!
Proverite šta vam sve nudimo, nećete verovati svojim očima!

Hrabro uskočite u vrtlog iluzije koji stvara Vortex tunel. Vortex će Vas potpuno izbezumiti i naterati da se svojski borite u napredovanju kroz rotirajući cilindar i nastojanju da napravite svaki sledeći korak po potpuno ravnoj i stabilnoj površini! Iskrivite sliku o sebi u sobi ogledala, izgubite se u beskonačnoj sobi, oduprite se gravitaciji i odnosima veličina i fotografišite se u svim, ali baš u svim nemogućim pozama!

Zahtevaj vlasništvo

Da li je ovo u Vašem vlasništvu?

Claim Listing

Ostavite ocenu

Cena
Lokacija
Osoblje
Usluga
Opšti utisak
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields