Kontaktirajte nas
Kreiraj putanju do objekta

Radno vreme

Ponedeljak

10:00-22:00

Utorak

10:00-22:00

Sreda

10:00-22:00

Četvrtak

10:00-22:00

Petak

10:00-22:00

Subota

10:00-22:00

Nedelja

10:00-22:00

Pertini Toys bavi se proizvodnjom, uvozom i distribucijom dečjih igračaka. Jedna je od najuticajnijih i najinovativnijih kompanija u regionu, koja još od 1990. godine postavlja standarde i diktira trendove na pomenutim poljima. Po svom širokom asortimanu i atraktivnim igračkama, posle gotovo trideset godina poslovanja, Pertini Toys je i dalje sinonim za kvalitet, zabavu i igru!

Tokom višedecenijskog postojanja, program Pertini Toys koncipiran je tako da sve Pertini igračke, igre i oprema, svojim vrhunskim kvalitetom i visokim funkcionalnim vrednostima, pospešuju razvoj pozitivnih osobina ličnosti deteta. Pertini brend prepoznatljiv je, i diferencira se, po izuzetnoj bezbednosti, atraktivnosti i upotrebnoj vrednosti igračaka, kako u igri, tako i vaspitavanju i edukovanju dece. Pertini proizvodi osmišljeni su tako da podstiču razvoj dečje inteligencije, motorike, mašte, kreativnosti, sticanje novih saznanja, i uvode dete kroz korisnu igru u realan svet i okruženje.

Celokupan Pertini program je izuzetnog kvaliteta izrade, atestiran, zdravstveno ispravan i modernog dizajna koji prati najaktuelnije svetske trendove. Svi proizvodi i artikli koji se mogu naći u Pertini Toys, apsolutno su netoksični, u potpunosti bezbedni za decu, i u najvećoj meri će doprineti njihovom pravilnom psiho-fizičkom, intelektulanom, socijalnom i motoričkom razvoju.

U trideset maloprodajnih objekata širom Srbije, deca mogu izabrati svoju savršenu igračku, iz jedne od brojnih linija programa – edukativnog i i didaktičkog, kreativnog i umetničkog, društvenih igara, konstruktora, plišanog programa i programa za bebe, lutkarskog programa, muzičkog intrumentarija, sportskih rekvizita, , ‘back to school’ programa za predškolsko i osnovnu školu, “outdoor” opremu, igrovne centre, itd, dok i ustanove posvećene deci redovno prave odgovarajući izbor iz našeg širokog asortimana. Na raspolaganju su i najaktuelniji brendovi i omiljeni crtani likovi, koji su osim u formi igračaka i školskog pribora, dostupni i u vidu kvalitetne brendirane garderobe za decu.

Pertini Toys je društveno odgovorna kompanija koja brine o deci i njihovom razvoju i kroz poklone i donacije ugroženim ustanovama. Takođe, sarađujemo sa centrima za edukaciju dece, sportsko rekreativnim dečjim centrima, humanitarnim organizacijama, i brojnim predškolskim ustanovama, obezbeđujući im najkvalitetniju opremu, igre i igračke.

MISIJA Pertini Toys je da inspiriše, motiviše i brine o deci, kontinuirano nudeći kvalitetne, inovativne i atraktivne igračke i raznoliki asortiman, doprinoseći pravilnom rastu i razvoju naših najmlađih. Brojnim aktivnostima na usavršavanju, proširenju, a pre svega stručnom pristupu poslu kojim se bavimo, uspeli smo da ostvarimo stalno uzlaznu putanju razvoja naše kompanije.

Naša VIZIJA je da postanemo vredan sastavni deo svetske porodice kompanija igračaka, utičući na, i postavljajući, trendove u proizvodnji igračaka. Vidimo sebe kao najuticajnijeg proizvođača igračaka u regionu Jugoistočne Evrope. Želimo kontiuirano da rastemo i razvijamo se, sa ciljem da odgovorimo aktulenim trendovima i potrebama tržišta, dece, roditelja, vaspitača, i u skladu sa opštim razvojem tehnologije.
Želimo da budemo inspiracija deci, stimulišući razvoj mašte I dečje kreativnosti kroz igru i učenje. Naša vizija je da, spajajući igru i učenje, doprinesemo i aktivno učestvujemo u pravilnom i zdravom intelektualnom i psiho-fizičkom razvoju dece, da ulepšamo detinjstva, opravdamo ukazano poverenje, i da zajedno sa decom i mi rastemo!

 

Zahtevaj vlasništvo

Da li je ovo u Vašem vlasništvu?

Claim Listing

Ostavite ocenu

Cena
Lokacija
Osoblje
Usluga
Opšti utisak
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields